25-Marts-2018

SIDSTE NYT

SIDSTE NYT

Kontaktperson:
Lis Pedersen
Telefon: 20 63 16 07
thomasoglis@gmail.com

Gruppen er:
Rikke Dahl Olsen, Marlene Lund. (voksne)

Julie Svanholm Brok, Tommi Riebeling Madsen, Christoper Nøddeskov Holm, Phillip Holm, Mathilde Mottel, Maja Lukaszewski, Michael Lukaszewski, Daniel Zachariasen, Line Vedel.

 


 

 

 Beach Party 2018

 

Faxe Kommune har nu godkendt vores ansøgning om, at afholde Beach Party til sommer! Derfor kan vi med glæde sige, at i skal sætte kryds i jeres kalender lørdag d. 4/8 2018!!!

Vi takker Faxe Kommune for, at bakke op om Beach Party igen i år!

Gå ind på begivenheden på Facebook og tryk "deltager", del og like gerne.

 

 


 

 

 

Ungegruppen arrangerer BeachParty på stranden ved Flagstangen og arbejder med reetablering af GRYDEN. Gryden er et område ved Roklubben, hvor der skal være plads til hygge og mødested for de unge i byen.

Der er lokal støtte til Beach Party i Faxe Ladeplads, som en gruppe unge for tredje gang er ved at sætte på skinner. Blandt de positive lokale erhvervsfolk er SuperBrugsen og Meddo Solcenter i Faxe Ladeplads.

Beach Party gruppen består af en håndfuld unge der sammen med Lis Pedersen står for hele det hårde, praktiske arbejde med at få et så stort arrangement til at fungere.

- Vi er faktisk ret imponerede over at både Faxe Kommune og nu de to lokale virksomheder støtter os så helhjertede, siger Mathilde Mottel fra gruppen.

Lige så imponerede er de unge over den store interesse der er strømmet ind på Beach Party-siden på Facebook. Det er også på Facebook at du kan tilmelde dig som hjælper.