Kontaktpersoner

Lis Pedersen
Telefon: 20 63 16 07
thomasoglis@gmail.com

Find os på Facebook - Beachparty Faxe Ladeplads

Gruppen er:
Rikke Dahl Olsen, Marlene Lund. (voksne)

Julie Svanholm Brok, Tommi Riebeling Madsen, Christoper Nøddeskov Holm, Phillip Holm, Mathilde Mottel, Maja Lukaszewski, Michael Lukaszewski, Daniel Zachariasen, Line Vedel. 


Ungegruppen arrangerer BeachParty på stranden ved Flagstangen og arbejder med reetablering af GRYDEN. Gryden er et område ved Roklubben, hvor der skal være plads til hygge og mødested for de unge i byen.

Der er lokal støtte til Beach Party i Faxe Ladeplads, som en gruppe unge for tredje gang er ved at sætte på skinner. Blandt de positive lokale erhvervsfolk er SuperBrugsen og Meddo Solcenter i Faxe Ladeplads.

Beach Party gruppen består af en håndfuld unge der sammen med Lis Pedersen står for hele det hårde, praktiske arbejde med at få et så stort arrangement til at fungere.

- Vi er faktisk ret imponerede over at både Faxe Kommune og nu de to lokale virksomheder støtter os så helhjertede, siger Mathilde Mottel fra gruppen.

Lige så imponerede er de unge over den store interesse der er strømmet ind på Beach Party-siden på Facebook. Det er også på Facebook at du kan tilmelde dig som hjælper.