Liv i Ladepladsens historie

 

Vores cvr. nummer er 3813 2873

 

Bestyrelsen i ”Liv i Ladepladsen”.

 

Foreningens visioner er:
• Borgere og ildsjæle bærer udviklingen frem gennem egne visioner og indsatser!

• Vi tror på, at stedets unikke betydning på en række områder vil give fornyet udvikling!

 

I Januar 2017 stiftede initiativgruppen foreningen Liv i Ladepladsen. Det var blevet nødvendigt at danne en forening ud fra ønsket om at forsætte arbejdet, kunne servicere undergrupperne og ikke mindst søge midler og kunne forvalte dem til kommende borgermøder og initiativer for byen.

 

Liv i Ladepladsen startede med en gruppe borgere, der mødtes ud fra et ønske om at sætte fokus på udviklingen i Faxe Ladeplads. De ivrige ildsjæle kom fra en bred skare af områdets mange fællesskaber og foreninger, og de så, at fællesskab, samhørighed og kreativ drivkraft, kunne blive en af de store styrker, som Faxe Ladeplads kunne udvikle sig ud fra.

 

I sommeren 2013, arrangerede gruppen en række af sprudlende borgermøder i Faxe Ladeplads under overskriften: ” Det lokale initiativ skal bære fremtiden på Landet ”.

 

Møderne mundede ud i flere undergrupper, hvor engagerede ildsjæle fandt sammen om de emner der optog dem. Undergrupperne eksisterer i dag, og er blevet et fundament for udviklingen i Faxe Ladeplads. Grupperne samarbejder med eksisterende foreninger og har opnået en borgerdrevet dialog med kommunen. 

 

 Følg med på Facebook gruppen om livet i Faxe Ladeplads.