Projektet er afsluttet i november 2018

🙂Vi siger tak for opbakningen fra Faxe Kommune og alle de engagerede mennesker der var frivillige, undervisere og deltagere!

Redo: 

En weekend-workshop med fuld knald på Redo-ideer og -opfindsomhed indenfor redesign af tøj og tekstiler. Ideerne var mange, humøret højt og tempoet intensivt, da en flok nysgerrige og iderige redesignere kastede sig over deres egne glemte gemmer for at forvandle dem til nye, spændende designs.  Der blev både trykt på tøj, sprættet gamle læderjakker op, tegnet grundmønstre til nederdele og buksedragter. 
Vi mødes igen i efterårsferien lørdag d. 13. oktober   kl. 11-16 og gentager succesen, fortsætter hvor vi slap - og byder nye interesserede og re-designere indenfor. Medbring et eller flere projekter du vil arbejde på eller få hjælp til af tekstildesigner Lykke Kjær og beklædningsdesigner Stina Resting. 

50 kr. pr. deltager
Tilmeld dig gerne til Stina på stinaresting@gmail.com / 53 15 01 92
 

Croquis:

Mandag aften kl. 19-21 hver anden uge har en lille koncentreret flok tegnere mødtes til Croquis i Sømandshjemmet for at studere det nøgne menneske gennem pen, papir og observation. Vi har øvet os i at se og herefter tegne kroppen som former og indgange den i sine rette proportioner - alt dette på tid. Croquis betyder skitse, og når man sætter tid på, tvinges man til at bevare skitse-udtrykket. Vi har tegnet både mænd og kvinder, yngre som ældre. Vi mødes fortsat mandag d. 15. okt. og d. 29. okt. samme tid til flere hyggelige og koncentrerede tegne-sessions. Kom med, øvet såvel som nybegynder !
25 kr. pr. deltager
Tilmeld dig gerne til Stina på stinaresting@gmail.com / 53 15 01 92