BUSTER

 

https://youtu.be/CTyB89fOqhE

Velkomstbrev til nye medlemmer i Filmklubben Buster

Velkommen i filmklubben Buster. Vi er glade for, at du har meldt dig ind og derigennem valgt at dele særlige filmoplevelser med andre filmelskere 1.søndag i måneden.

Vi har stiftet Filmklubben Buster d.21.november 2019 med den overbevisning at film skal ses i fællesskab. Samtidig håber vi, at du vil nyde at se film, der repræsenterer et bredt spekter af nationaliteter og genrer. 

De første 3 film i foråret 2020 vises første søndag i måneden kl.16.00 med følgende repertoire og datoer:

 

Under Træet, islandsk                                                                 2. februar

Farvel til Tyskland, tysk / belgisk                                                1.marts  

Hvad vil folk sige?, norsk / “ Pakistansk "                              5.april 

 

Forhåbentlig opnår vi et medlemstal på mindst 100, og i efteråret 2020 vil den nye sæson begynde ligeledes med forestillinger første søndag i måneden kl.16.00 fra oktober til marts 2020 med 6 film i alt.

Bliv medlem

Kender du flere, der i interesseret i at blive medlem af filmklubben Buster, skal de blot møde op i biografen Kanten, købe et medlemskab og aflevere kontaktoplysninger. Medlemskabet for foråret 2020 koster 225 kr.

Hvis du vil høre nærmere om medlemskabet kan du sende en e-mail til filmklubbens  kasserer Jan Mørkeby, moerkeby@hotmail.com

Vedtægter og Persondatapolitik

Persondatapolitik kan læses på bagsiden af dette velkomstbrev. Vedtægter for filmklubben er udarbejdet og kan udleveres ved køb af medlemskab. 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen 

Bente Thagaard, Birgitte Munck, Jan Mørkeby, Aksel Wolter, Marianne Bøyesen

 

Oplysning om behandling af persondata hos filmklubben Buster

 Dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger om dig er filmklubben Buster, og du kan finde oplysninger om, hvordan du kontakter os nederst i dette dokument. Det er kun bestyrelsen, der har adgang til dine oplysninger, som opbevares efter reglerne.

Vi indsamler og anvender oplysninger om dit navn, telefonnummer og e-mailadresse til følgende formål:

  • Invitationsliste
  • Nyhedsbreve
  • Klubmedlemsskab
  • Køb af billetter

Retsgrundlaget for denne behandling er Databeskyttelsesforordnings art. 6, stk. 1 litra b

Vi anvender også dit navn og e-mail for i øvrigt at kunne komme i kontakt med dig.

Vi videregiver kun dine oplysninger i disse tilfælde:

Dine personoplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere (Biografen Kanten), der behandler oplysningerne på vores vegne og behandler kun data efter vores instruks. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen (salg af medlemskab) og er underlagt tavshedspligt. 

Derudover videregiver vi ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi ved lov eller myndighedspålæg måtte blive forpligtet hertil, eller vi har aftalt det med dig.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling. I disse tilfælde vil det være, når medlemskabet er afsluttet.

Dokumentations og opbevaringskrav efter bogføringsloven indebærer, at vi mindst skal gemme oplysninger om økonomiske transaktioner i fem år.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine persondata, eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder kan du kontakte: Marianne Bøyesen.